Fragt og levering

Generelt
Hos Aalborg Flagfabrik tilbyder vi at sende vores produkter via Postnord, GLS og ved afsendelse af specielle produkter afsender vi med andre fragtselvskaber. Dette vil vi kontakte dig om, hvis dette er tilfældet.

Du har altså mulighed for at vælge den nemmeste løsning for dig.

Hvis varen ikke er på lager, kan leveringstiden dog blive længere.
Priserne på transport er afhængigt af varernes vægt og størrelse, og samtidig dækker det udgifter til porto og emballage.


Ved nogle varegrupper, har shoppen svært ved at hårndterer den korrekte fragtudgift. 
Når vi pakker varen, og kan se fragtfprisen er forkert, nedregulerer vi beløbet, og hæver det mindre beløb på din konto.


Post Danmark
Når vi sender breve med Postnord, har vi ikke mulighed for at følge brevet.
Leveringstiden kan være op til 7 hverdage.


GLS
Vi bruger GLS som standart fragtfrima. GLS levere både til private, firmaer og pakkeshops. Her har vi muligheden for at følge din pakke, og du vil selv modtage en sms eller en mail med pakkenr. om hvornår pakken blever leveret eller kan hentes. 

Ved forsendelse med GLS benytter vi dit mobilnr. som kontakt, og vælger du levering til din privat adresse, og ikke er hjemme når chauffør kommer med pakken, så bliver der sendt en sms med besked om hvilken pakkeshop, som pakken kan hentes hos.

Husk at medbringe ID ved afhentning. Klik her for at se din nærmeste GLS pakkeshop

Når du bestiller varer hos os, så hæver vi først beløbet på din konto, når varen er pakket, og ligger klar til at GLS, eller Postnord fragter den videre.