Om os

Selv om en styrmand går i land, kan han udmærket bevare tilknytningen til sit gamle erhverv.


Det er Peter Mommsen et godt eksempel på: Efter en lang årrække på havet fik han job hos en sejlmager, og i 1946 lagde han grunden til det, der senere skulle blive Aalborg Flagfabrik.

Efterhånden blev sejlene færre og flagene det vigtigste. Virksomheden voksede og fru Mommsen kom med i det daglige arbejde på Aalborg Flagfabrik. Hun blev drivkraften på systuen.

I dag er drivkraften på både systuen og kontoret er stadig Hr. Mommsen, da hans talrige positive træk lever videre i Aalborg Flagfabrik: I Peter Mommsens tid var trivsel og velvære for de ansatte i højsædet, for han vidste, at det kræver tilfredse medarbejdere at kunne fremstille optimale produkter. Trivsel, velvære og kvalitet – det er også nøgleord for Aalborg Flagfabrik i dag.


Her fremstilles alle former for flag, faner og banner, og det foregår stadig på egen systue og i dag også via underleverandører. Og vi har altid et stort lager af Dannebrog, vimpler og standere samt alle udenlandske flag.

Gælder det fremstilling af supportudstyr efter dine specifikationer er vi også konkurrencedygtige.Du er velkommen til at ringe eller maile og høre nærmere – vi kan sikkert også opfylde dit behov.
Vi har åbent  man-torsdag mellem 8-16, fredag 8-15

Aalborg Flagfabrik ApS
Amalienborgvej 55
9400 Nørresundby

CVR-/SE nr.: 25 82 85 93
Tlf.: 98 12 43 55
.