Reklameflag / firmaflag

 

 

Reklameflag / Firmaflag er et rigtig godt blikfang til at synliggøre din virksomhed. Flagene afpasses i str. efter den højdeflagstang det skal passe i. Det kan laves som almindelig rektangulær, samt som højkantflag, som navnevimpler, vindpose med navn, eller lige efter Jeres ide.

 

Flagene tilbydes i forskellige kvalitetter. Aalborg Flagfabrik Aps har adskillige års erfaring med at lave alle former for flag, så kontakte os, for at vi kan hjælpe med at vejlede til at I får lige nøjagtig det flag i den kvalitet, som er bedst til Jer.

Vi kan levere syede eller trykte flag med jeres budskab og/eller logo og hjælper gerne med layout til jeres flagløsning. Det kan være at I har en ide` om hvordan flaget skal se ud, og så, i samarbejde med Jer, laver vi skitsetegning, for at få på plads helt præcis hvordan Jeres flag / banner / beach flag / vindpose eller andet skal se ud.

 

Holdbarhed. Alle flag slides af vind og vejr. 
Et flag som hænger ude hver dag, i alt slags vejr er meget udsat. Uanset hvad der bliver lovet af forskellige fabrikanter, så har vi erfaring for at efter 1 års brug i flagstangen, så er et flag helt slidt op.
Specielt efterår, og vinter er meget hård ved flagene. Der er meget fugt i luften, ekstra volume i vinden p.g.a. lavere temperatur, så hænger man et nyt flag op eks. i oktober måned, så vil man opleve, at det hurtigere er slidt i hjørnerne, end et som bliver hængt op i juni måned. Det samme gælder flag som  hænger på steder meget meget vind,og / eller meget salt i luft. Disse er generelt meget udsat. 

 

Hver dag tilføjes nye emner i vores database. Se her udvalgte emner.